Banner 980x90

Divu ielu izbūvei Dobeles novada pašvaldība aizņemsies 920 266 eiro

Jelgava, 3.apr., LETA. Katoļu un Bīlenšteina ielu izbūvei Dobeles novada pašvaldība aizņemsies 920 266 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Kredītu pašvaldība paredzējusi ņemt Valsts kasē jau šogad, garantējot atmaksu ar pašvaldības budžetu. Plānots, ka aizdevuma atmaksu pašvaldība sāks 2019.gada martā, no kredītsaistībām atbrīvojoties līdz 2038.gada decembrim.

Jau vēstīts, ka šogad Dobelē plānots pārbūvēt Lauku ielu un izbūvēt Katoļu un Bīlenšteina ielas, kas kopumā izmaksās 2 425 094 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Lauku ielā darbi notiks posmā no Bērzes ielas krustojuma līdz Lauku ielai 98. Projekta izmaksas bez PVN ir 1 078 017 eiro. Tāpat tiks izbūvētas Katoļu un Bīlenšteina ielas, un ielās veicamo darbu kopējās izmaksas ir 926 193 eiro bez PVN.

Lauku iela tiks pārbūvēta, īstenojot Eiropas Savienības (ES) finansēto projektu. Tādēļ ielas pārbūves izmaksas tiek segtas gan no ES fonda, gan no pašvaldības līdzekļiem, ņemot aizņēmumu Valsts kasē. Savukārt Katoļu un Bīlenšteina ielas tiks izbūvētas pilnībā par pašvaldības līdzekļiem, arī ņemot aizņēmumu.

Ielu pārbūves un izbūves darbus veiks SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)