Banner 980x90

Dobelē aizvadītas bērnu un jauniešu karatē sacensības "Dobeles Kauss 2015"!

Svētdien, 1.novembrī Dobeles sporta skolas PMK zālē jau piekto gadu pēc kārtas norisinājās bērnu un jauniešu karatē sacensības "Dobeles kauss 2015". 

Sacensības pulcēja ļoti kuplu dalībnieku skaitu – 80 dalībnieki,no Dobeles, Jaunbērzes un Bikstu karatē grupām.

Sacensības notika četrās disciplīnās – sumo, kata (kompleksie vingrinājumi), kumite (cīņa ar pretinieku), kā arī veiklības spēle – cimdiņi.

Iespēja piedalīties sacensībās bija gan jaunākajiem, gan vecākajiem sportistiem, pašam jaunākajam bija tikai četri gadi. Jaunākajiem kluba audzēkņiem šīs bija pirmās sacensības, kas kopumā arī ir šī turnīra mērķis – dot iespēju jaunajiem sportistiem pārbaudīt savus spēkus, cīnoties ar citiem kluba audzēkņiem. Labākajiem sportistiem tiks dota iespēja piedalīties sacensībās Jelgavā 29.novembrī.

"Pateicoties Dobeles novada domes atbalstam, mums ir iespēja rīkot šādus pasākumus, stimulējot bērnus nodarboties ar sportu, aktīvi pavadīt brīvo laiku sportojot un fiziski attīstoties," pastāstīja kluba treneris Dmitrijs Varlamovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)