Banner 980x90

Dobelē notika patriotiskā spēle

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 16.oktobrī, Dobelē drosmīgi un zinātkāri jaunieši piedalījās patriotiskā spēlē "Jaunie Rīgas sargi: atceries Lāčplēšus!".

Patriotiskajāā spēlē "Jaunie Rīgas sargi: atceries Lāčplēšus!", varēja pierādīt izturību, zināšanas un komandas saliedētību. Pasākuma centrālā norises vieta bija pilsdrupās, pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv noskaidroja laikrakstā "Zemgale".

Spēlē Dobelē kopumā piedalījās 12 vienību ne tikai no Dobeles apkaimes, bet arī no Liepājas, Olaines un citiem novadiem. Dobeles novada skolas pārstāvēja vienības no Dobeles Valsts ģimnāzijas, Dobeles 1. vidusskolas, Penkules pamatskolas, Tērvetes novadu - Augstkalnes vidusskolas komanda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)