Banner 980x90

Dobelē notiks riteņbraukšanas trenera Visvalža Bozuļa piemiņai veltītais tautas brauciens

Jelgava, 23.aug., LETA. Nedēļas nogalē, 26.augustā, Dobelē tiek rīkots "Dobeles dzirnavnieka kausa riteņbraukšanā" izcīņas otrais posms un riteņbraukšanas trenera Visvalža Bozuļa piemiņai veltītais tautas brauciens, kā arī bērnu braucieni, aģentūru LETA informēja riteņbraukšanas sporta klubs "Tandēms".

Sportisti, kas sacentīsies par "Dobeles dzirnavnieka kausu riteņbraukšanā", startēs 60 kilometrus garajā distancē.

Savukārt 30 kilometru garajā Visvalža Bozuļa piemiņai veltītājā tautas un bērnu braucienos dalība ir bez maksas, bet pēc pasākuma ikvienam dalībniekam būs iespēja piedalīties "Pasta party". Tautas brauciena dalībniekiem būs jāpieveic asfaltēta distance ceļa posmā Dobele-Krimūnas-Kroņauce-Auri-Dobele.

Pulcēšanās un reģistrācija braucieniem no plkst.10 Dobeles hallē, bet stari tiks doti, sākot ar plkst.12.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)