Banner 980x90

Dobelē stipri iereibis vīrietis bez tiesībām izraisa avāriju ar diviem cietušajiem

Rīga, 22.febr., LETA. Ceturtdienas vakarā Dobelē stipri iereibis vīrietis, kurš nav ieguvis autovadītāja apliecību, izraisījis negadījumu ar diviem cietušajiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Avārija notikusi Brīvības ielā, kad 1979.gadā dzimušais, braucot ar "Audi A3", iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar 1969.gadā dzimušā vadīto "Volkswagen Golf".

Pēc sadursmes abi vīrieši nogādāti slimnīcā, un noskaidrots, ka avārijas izraisītājs bijis 2,7 promiļu reibumā, turklāt nav ieguvis autovadītāja apliecību. Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu.

Notikuma vietā bija neieciešama arī glābēju palīdzība, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā. Ar vinčas palīdzību ugunsdzēsēji glābēji vienu no automašīnām novilka no ceļa braucamās daļas. Tā kā ceļu satiksmes negadījuma rezultātā uz brauktuves bija izlijusi eļļa, izmantots absorbents, lai to savāktu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)