Banner 980x90

Dobelē viesojas ciemiņi no Lietuvas

Trešdien, 26.martā deviņi Skodas rajona pašvaldības pārstāvji pieredzes apmaiņas nolūkā viesojās Dobeles novada pašvaldībā. Viesi tikās ar Dobeles novada domes priekšsēdētāju Andreju Spridzānu, priekšsēdētāja vietnieku Gunti Safranoviču un Sociālās pārvaldes vadītāju Beatu Limanāni un viņas vietnieci Aiju Rengu, lai tuvāk iepazītos tuvāk ar Dobeles novadu un pašvaldības darbu, pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv informēja Dobeles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Liepa.

Skodas rajona pašvaldības priekšsēdētāja vietniece Levute Staniuviene atzina, ka uz šo vizīti viņus pamudinājušas labās atsauksmes no Lauku atbalsta dienesta par Dobeles novada Sociālā dienesta un Jaunatnes iniciatīvu un veselības centra darbību.

Pēc tikšanās pašvaldībā Guntis Safranovičs pavadīja un iepazīstināja viesus ar Dobeles Jaunatnes iniciatīvu un veselības centru un tā darbības jomām.

Vēlāk Aija Renga iepazīstināja Skodas delegāciju ar Sociālā dienesta struktūras vienībām, kas arī bija viesu galvenais interešu objekts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)