Banner 980x90

Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošās vidusskolas audzēkņi turpmāk saņems stipendiju

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ar jauno mācību gadu sekmīgie Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošās vidusskolas audzēkņi varēs pretendēt uz stipendiju, vakar lēma Dobeles novada dome.

Stipendiju fondu veidos Dobeles novada dome, kārtējā gada budžetā apstiprinot finanšu līdzekļu apmēru, kas tiek novirzīti no Dobeles novada pašvaldības budžeta, paredzot katram izglītojamajam vidēji ne mazāk kā 15 eiro mēnesī.

Minimālā stipendija, ko saņems sekmīgie izglītojamie, ir desmit eiro.

Izglītības iestāde var piešķirt paaugstinātu stipendiju bārenim vai bez vecāku gādības palikušajam bērnam vai pilngadīgajam. Tāpat paaugstinātu stipendiju var saņemt par labām un izcilām sekmēm mācībās un aktivitāti izglītības iestādes sabiedriskajā dzīvē. Paaugstinātās ikmēneša stipendijas apmērs nedrīkst pārsniegt 100 eiro.

Noteikumi par stipendiju piešķiršanu stājas spēkā 1.septembrī.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)