Banner 980x90

Dobeles Amatu mājā skatāma amatnieku darbu izstāde

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dobeles Amatu mājā no 5. līdz 30.decembrim būs skatāma amatnieku darbu izstāde "Roku darbs”, pilsētas informācijas portālam Dobele24.lv pavēstīja Dobeles pilsētas kultūras nama tautas lietišķās mākslas metodiķe Eva Kulmane.

Izstādes atvēršana notiks 5.decembrī plkst.11.00.

Kā katru gadu ierasts, decembrī Dobeles Amatu māja aicina meistarus, kas gada laikā ir darbojušies un izrādījuši savas prasmes, lepoties ar savu veikumu.

Izstādē būs iespēja apskatīt dažādus Amatu mājas rokdarbnieku un amatnieku darinājumus: adījumus, tamborējumus, austus un keramikas darbus, apsveikuma kartītes, dekupētas sveces un šķīvjus, pinumus, filcējumus, koka rotaļlietas, dekorētus svētku cepumus un citus amatnieku darinājumus.I

Izstādes noslēguma dienā 30.decembrī. plkst.12.00 notiks ekspozīcijas autoru sumināšana.

Izstādes apskate ir bez maksas

Izstāde apskatāma: darba dienās no plkst.11.00 līdz plkst.19.00, sestdienās no plkst.11.00 līdz plkst.16.00. Brīvdienas: svētdiena, pirmdiena.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)