Banner 980x90

Dobeles apkārtnē pabeigti vairāku ceļu posmu remontdarbi

Rīga, 27.sept., LETA. Dobeles apkārtnē pabeigti vairāku ceļu posmu remontdarbi, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļu" (LVC) pārstāvji.

Uz reģionālās nozīmes autoceļa Dobele–Bauska (P103) piecus kilometrus garā posmā no Kroņauces līdz krustojumam ar šoseju Jelgava–Tērvete–Lietuvas robeža (P95) veikta ceļa profila labošana un virsmas apstrāde, uzklāti jauni marķējumi un atjaunota gājēju pāreja, kā arī atjaunotas septiņas sabiedriskā transporta pieturvietas.

Tāpat ir pabeigti seguma atjaunošanas darbi uz valsts reģionālā autoceļa Jelgava–Dobele–Annenieki (P97) posmā no Dobeles līdz Liepājas šosejai (A9), un uz vietējās nozīmes autoceļa Dobele–Krimūnas–Zaļenieki–Ūziņi (V1098) posmā no Dobeles līdz krustojumam ar autoceļu Pūri–Auce–Grīvaiši (P96).

Būvdarbus visos trijos posmos veica SIA "Strabag", kopējā līgumu summa ir 1,4 miljoni eiro.

Savukārt Tērvetes centrā uz autoceļa Dobele–Bauska (P103) šovasar rekonstruēts pirms 40 gadiem uzceltais tilts pār Tērvetes upīti. Tilta būvdarbus pēc LVC pasūtījuma veica SIA "Rīgas tilti", to līgumcena ir 240 000 eiro.

Ceturtdien, 28.septembrī, plkst.15 notiks šī tilta atklāšana, kurā piedalīsies satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS), LVC valdes priekšsēdētājs Jānis Lange, kā arī Tērvetes novada domes priekšsēdētāja Dace Reinika ("Mūsu mājas ir te").

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)