Banner 980x90

Dobeles karatē kluba "Ippon" sportisti veiksmīgi piedalās sacensībās Jelgavā

29.novembrī Jelgavā notika Jelgavas J.K.A karatē- do čempionāts kurā šogad piedalījās ap 130 sportistiem no Jelgavas, Rīgas, Iecavas, Bauskas, Ozolniekiem un Dobeles. 

Dobeli sacensības pārstāvēja 25 karatē kluba "Ippon" sportisti trenera Dmitrija Varlamova vadībā.

Sacensības notika trīs disciplīnās – sumo, kata (vingrinājumu kompleksi) un kumite (cīņa ar pretinieku). Daudziem kluba sportistiem šīs bija pirmās nopietnās sacensības, un visi bērni tika galā ar uztraukumu un parādija labus rezultātus. Kopvērtējumā tika izcīnītas astoņas zelta, desmit sudraba un astoņas bronzas medaļas.

Godalgotās vietas izcīnīja:

1.vietas – Haralds Ikvilds (izcīnīja trīs zelta medaļas), Jānis Apinis, Rainers Mozulis, Anastasija Bakaite, Jānis Latvers, Raivis Inozemcevs;

2.vietas – Kaspars Latvers, Dmitrijs Vonda, Artis Berķis, Daniils Drics, Renārs Pakalns, Roberts Apinis;

3.vietas – Nikolajs Suhanovs, Viktors Kasatkins, Nils Maļinovskis, Alvis Grinbergs, Roberts Vonda, Jānis Vinciuns.

Sezonas turpinājumā sportistus gaida dalība "Ziemassvētku kausā", kas 19.decembrī notiks Rīgā, kā arī kluba sportistu fotosesija, kurā piedalīsies sportisti, viņu vecāki un treneris.

Liels paldies kluba sportistiem un vecākiem par atbalstu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)