Banner 980x90

Dobeles kultūras namā šomēnes būs skatāma Ādolfa Alunāna teātra izrāde "Koridors"

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien, 27.februārī, plkst.16 Dobeles pilsētas kultūras namā Ādolfa Alunāna teātris no Jelgavas viesosies ar Aivas Birbeles lugas "Koridors" izrādi.

Dobeles pilsētas kultūras nama kultūras darba menedžere Sandra Ķiņķere aģentūru LETA informēja, ka Aivas Birbeles lugas "Koridors" uzvedums ir pilsētas nomales stāsts divos cēlienos, kura pirmizrāde notika 2015.gada 5.novembrī.

Lugas darbība risinās mūsdienās, kādā remontu ilgi nepieredzējušā, noplukušā, bet koptā kāpņu telpā. "Mājā, kuru namīpašnieks gatavojas nojaukt, savas kaislības izdzīvo seši dažāda vecuma personāži - trīs sievietes un trīs vīrieši. Daži gatavojas pārcelties, daži cīnās par iespēju palikt. Vēl kādi ir iemīlējušies un ir nobrieduši atklāt savas jūtas. Uzticēšanās, uzdrīkstēšanās, cīnīšanās, mīlestība, kaisle un atklāsmes - šo visu skatītāji varēs redzēt izrādē "Koridors"," aprakstīja Ķiņķere.

Lomās darbosies Elita Majevska (Anna), Arvīds Matisons (Valdis), Roberts Avots (Jānis), Liene Krūmiņa (Anitra), Kārlis Bomanis (Georgs) un Santa Bērziņa (Diāna). Izrādes režisors ir Andris Bolmanis, bet scenogrāfs - Ivars Pirvics.

"Izrādē tiek lietoti necenzēti vārdi, tiek smēķēts un atkailināts ķermenis, jo izrāde ir par dzīvi," brīdina Ķiņķere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)