Banner 980x90

Dobeles kultūras namu pārbūvēs SIA "Bukoteks"

Jelgava, 22.nov., LETA. Dobeles kultūras nama rekonstrukciju nodrošinās SIA "Bukoteks", liecina Dobeles novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Būvnieks sešu pretendentu konkurencē izvēlēts ar 1 286 763 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) piedāvājumu. Kopējā ar SIA "Bukoteks noslēgtā summa ir 1 556 983 eiro ar PVN. Uzņēmums nodrošinās Dobeles kultūras nama pārbūvi un bloķēta apjoma jaunbūves izveidošanu.

Savukārt apskaņošanas, apgaismošanas un skatuves mehānisku sistēmu iegādi un uzstādīšanu kultūras namam nodrošinās SIA "Rock Distribution", kas ar 300 115 eiro bez PVN izvēlēts no diviem pretendentiem. Kopējā līguma summa ar uzņēmumu ir 363 139 eiro.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Rīgā reģistrētās SIA "Bukoteks" apgrozījums 2016.gadā bija 8 967 637 eiro, bet peļņa - 324 671 eiro.

SIA "Rock Distribution" pagājušajā gadā apgrozīja 1 358 435 eiro, nopelnot 23 331 eiro. Mūzikas instrumentu tirgotājs reģistrēts Siguldā.

Jau vēstīts, ka Dobeles kultūras nama rekonstrukcijai pašvaldība Valsts kasē aizņemsies 2 179 694 eiro.

Aizņēmumu darbiem valsts nozīmes arhitektūras piemineklī pašvaldība plāno atmaksāt līdz 2048.gada decembrim.

Kultūras nams tiks atjaunots pēc vēsturiskā Pētera Kundziņa projekta, likvidējot padomju laikā veiktās pārbūves ēkas dienvidu daļā, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liesma Sāviča. Otrajā un trešajā stāvā Baznīcas ielas korpusā paredzēts visu telpu remonts, savukārt lielajā zālē - grīdas un kosmētiskais remonts. Tiks iegādātas arī apskaņošanas un gaismu tehnikas iekārtas.

Kultūras nams tiks arī pie piebūves, kurā atradīsies mazā zāle mēģinājumiem un kamerkoncertiem, kā arī aktieru grimētavas ar labierīcībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)