Banner 980x90

Dobeles meitenei zelta medaļa starptautiskās vieglatlētikas sacensībās

Dobele.lv
Dobele.lv

Svētdien, 6. septembrī, Laura Laimiņa izcīnīja zelta medaļu Varšavā (Polija)  tradicionālās vieglatlētikas bērnu spēlēs, kas notika desmito reizi .

Dobeles novada talantīgā sportiste Laura Laimiņa, kura startēja 600 m distancē, izcīnīja zelta medaļu ar lielisku personīgo sasniegumu 1:38,73, noskaidroja pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv Dobeles novada pašvaldībā.

Atklāšanas parādē Laurai Laimiņai kopā ar pārējo valstu sportistiem tika uzticēts nest Eiropas Savienības karogu. Latvijas vieglatlēti sacensībās izcīnīja četras zelta, sešas sudraba un septiņas bronzas medaļas.

Starptautiskajās sacensībās piedalījās septiņu valstu - Igaunijas, Polijas, Ungārijas, Krievijas, Slovākijas, Lietuvas un Latvijas - jaunie vieglatlēti, kuri dzimuši no 2002. līdz 2004. gadam. Sacensības Varšavā notika trijās vecuma grupās, un katru valsti katrā disciplīnā pārstāvēja viens sportists.  Latviju kopā pārstāvēja 36 jaunie sportisti.

Iepriekšējā dienā Latvijas delegācija tikās ar Latvijas vēstnieku vēstniecības telpās.  Tās laikā vēstnieks iepazīstināja sportistus ar saviem darba pienākumiem un vēstniecības telpām. Vizītes noslēgumā tika uzņemta kopbilde, kā arī vēstnieks novēlēja jaunajiem sportistiem sasniegt labus rezultātus.

 

Tiesības startēt Latvijas izlasē Polijā tika izcīnītas maija beigās Valmierā starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās jauniešiem "Valmieras spēles 2015".

 

Informē:

Skaidrīte Velberga,

Dobeles sporta skolas

vieglatlētikas  trenere                    

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)