Banner 980x90

Dobeles novada Bikstos atklāta renovētā sporta zāle

Ilustratīvs foto/ Foto: Dobele24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Dobele24.lv

Šonedēļ Dobeles novada Bikstu pagastā tika atklāta renovētā sporta zāle, kas SIA "Būvfirma Vītols" veikto darbu rezultātā ir ieguvusi jaunu jumtu un fasādi, aģentūra LETA uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Atklāšanas pasākumā Dobeles novada domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns (ZZS) novēlēja, lai atjaunotā sporta ēka kalpo ilgi un lai iedzīvotāji ir aktīvi tās apmeklētāji.

Pie atjaunotās ēkas pacelts Latvijas karogs, un Spridzāns kā dāvanu Bikstu sporta organizatorei Līgai Zariņai pasniedza bumbu. Pateicība tikai izteikta būvniekam un darbu uzraugam par laicīgo un kvalitatīvo darbu veikšanu.

Būvdarbus Bikstu sporta zālei veica SIA "Būvfirma Vītols", bet būvdarbus uzraudzīja Imants Spruģis. Ēkas atjaunošanas darbi pašvaldībai kopā izmaksāja ap 68 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)