Banner 980x90

Dobeles novadā iesniegts vadošās ZZS saraksts ar domes priekšsēdētāju Spridzānu priekšgalā

Jelgava, 18.apr., LETA. Dobeles novada vēlēšanu komisijai gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām pašlaik iesniegts tikai viens - domē valdošās Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) - saraksts ar domes priekšsēdētāju Andreju Spridzānu kā saraksta līderi.

Kopā ar Spridzānu vietu domē vēlas saglabāt arī esošie deputāti Guntis Safranovičs, Ziedonis Bergs, Aldis Cīrulis, Sarmīte Dude, Viktors Eihmanis, Agita Jansone un Edīte Kaufmane. Sarakstā gan nav iekļauta deputāte Sarmīte Lucaua.

ZZS startēs arī Penkules kultūras nama direktors Normunds Smiltnieks, Dobeles 1.vidusskolas peldbaseina vadītājs Raivis Veinbergs un citi, kopā 20 kandidāti.

Novada attīstības veicināšanai politiskā spēka priekšvēlēšanu programmā ietverts mērķis piesaistīt Eiropas Savienības fondu līdzekļus, lai turpinātu iesākto ūdens un kanalizācijas sistēmas sakārtošanas projektu, ielu un autoceļu uzturēšanu un sakārtošanu, kā arī gājēju ietvju un veloceliņu izbūvi.

Tāpat plānots attīstīt pakalpojumu piedāvājumu Dobeles pilsdrupās, lai nodrošinātu plašākas brīvā laika pavadīšanas iespējas novada iedzīvotājiem un tūristiem. Paredzēts arī uzlabot daudzdzīvokļu māju un to teritoriju apsaimniekošanu, bērnu rotaļu laukumu uzturēšanu un izveidošanu, kā arī pilnveidot komunālo pakalpojumu sniegšanas sistēmu novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)