Banner 980x90

Dobeles novadā īsā laika posmā notikušas divas avārijas ar trim cietušajiem

Rīga, 4.jūn., LETA. Pirmdienas vakarā Dobeles novadā īsā laika posmā notikuši vairāki negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Plkst.21.10 Bikstu pagastā, uz ceļa Rīga-Liepāja, nobraucot no ceļa un apgāžoties, avarējusi 1964.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "Volvo XC60". Sieviete negadījumā guvusi traumas.

Pēc aptuveni pusstundas līdzīgs negadījums reģistrēts Bērzes pagastā, kur no ceļa nobraukusi 1984.gadā dzimuša vīrieša vadīta mašīna "Audi Coupe". Gan vadītājs, gan pasažieris, viņa vienaudzis, nogādāti slimnīcā.

Jau ziņots, ka vakar Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 30 cilvēki, kas ir krietni vairāk nekā ikdienā. Starp cietušajiem ir arī astoņi velosipēdisti un divi gājēji.

Visvairāk cietušo bijis avārijās Rīgas reģionā - 11, bet Zemgalē, Kurzemē un Latgalē - pa sešiem. Vēl viens cilvēks cietis negadījumā Vidzemē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi.

Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 448 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 178 par ātruma pārsniegšanu un astoņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)