Banner 980x90

Dobeles pašvaldība grib aizņemties 128 781 eiro ceļu remontiem

Dobeles novada domes sēdē šonedēļ deputāti akceptēja ieceri aizņemties kopumā 128 781 eiro ielu un ceļu remontiem Dobelē un Penkules pagastā.

Dobeles novada pašvaldības pārstāve Dzintra Matisone aģentūru LETA informēja, ka saskaņā ar domes lēmumu pašvaldība plāno lūgt Pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomei atļauju ņemt aizņēmumu Valsts kasē 44 781 eiro apmērā Noliktavas ielas rekonstrukcijai Dobelē, paredzot aizņēmuma atmaksu sākt ar 2016.gada jūliju, aizņēmumu atmaksājot līdz 2019.gada jūlijam.

Tāpat nolemts ņemt aizņēmumu Valsts kasē 84 000 eiro apmērā papildu darbiem ceļa seguma atjaunošanai Penkules pagastā pēc projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Penkules ciemā" īstenošanas, paredzot aizņēmuma atmaksu sākt ar 2016.gada augustu, aizņēmumu atmaksājot līdz 2020.gada augustam.

Abos gadījumos aizņēmumu ar Valsts kases noteikto procentu likmi līguma parakstīšanas dienā paredzēts izņemt šogad un garantēt atmaksu ar pašvaldības budžeta līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)