Banner 980x90

Dobeles pašvaldības uzņēmumu peļņu novirzīs inventāra iegādei un infrastruktūras attīstībai

Rīga, 17.jūn., LETA. Dobeles novada pašvaldības kapitālsabiedrību peļņa tiks novirzīta inventāra iegādei un infrastruktūras attīstībai, lēmusi novada dome.

Deputāti noteikuši, ka uzņēmumiem nav jāmaksā dividendes no kapitālsabiedrības tīrās peļņas par 2018.gadu par pašvaldības kapitāla izmantošanu.

Nolemts, ka SIA "Dobeles un apkārtnes slimnīca" peļņa 40 888 eiro apmērā tiks novirzīta medicīniskās aparatūras iegādei, bet SIA "Dobeles enerģija" ieguldīs 2603 eiro jaunu siltumapgādes sistēmu izbūvē. Resursu vadības un grāmatvedības uzskaites sistēmas iegādei un ieviešanai SIA "Dobeles namsaimnieks" paredzēti 51 920 eiro, bet SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" 2212 eiro peļņa paredzēta pamatlīdzekļu un inventāra iegādei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)