Banner 980x90

Dobeles pusē vīrietis ar cirvi mēģina noslepkavot savu dzīvesbiedri

Rīga, 11.febr., LETA. Pagājušajā nedēļā Valsts policijas (VP) Dobeles iecirkņa darbinieki par mēģinājumu ar cirvi nogalināt savu dzīvesbiedri aizturējuši kādu vīrieti, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Vīrieša meklēšana sākta, ņemot vērā informāciju, ka uz slimnīcu nogādāta 1968.gadā dzimusi sieviete ar miesas bojājumiem galvas rajonā. Aizdomās par slepkavības mēģinājumu aizturēts cietušās sievietes dzīvesbiedrs, 1965.gadā dzimušais.

Veicot izmeklēšanas darbības, noskaidrots, ka noziedzīgam nodarījumam ir sadzīvisks raksturs, jo tas izdarīts alkohola lietošanas laikā savā dzīvesvietā. Arī aizturēšanas brīdī vīrietis bijis vairāk nekā trīs promiļu reibumā. Atsavināts arī noziedzīga nodarījuma izdarīšanas priekšmets - cirvis. Sietniece skaidroja, ka aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā.

Par noziedzīgo nodarījumu policijā ir sākts kriminālprocess, tiesa vīrietim piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)