Banner 980x90

Garāmgājēju iesaistīšanās palīdz policijai notvert sešas reizes tiesātu laupītāju

Jelgava, 2.marts, LETA. Valsts policija (VP) Dobelē, pateicoties garāmgājēju palīdzībai, notvērusi sešas reizes tiesātu laupītāju, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Viņa skaidroja, ka Dobelē, Uzvaras ielā, 1968.gadā dzimušai sievietei, pielietojot vardarbību, nolaupīta somiņa.

"Sadzirdot sievietes kliedzienus, garāmgājēji neizrādīja vienaldzību. Viens no iedzīvotājiem centās laupītāju panākt un paziņoja par notikušo policijai. Somiņu izdevās atgūt, jo laupītājs bēgot bija nometis to zemē. Tāpat izdevās iegūt laupītāja mugursomu, kas būtiski palīdzēja laupītāja noskaidrošanā un aizturēšanā," pauda VP pārstāve.

Aizdomās par sievietes aplaupīšanu aizturēts 1986.gadā dzimušais, kurš jau agrāk ir sešas reizes tiesāts. Policija skaidro, vai aizturētais vīrietis nav iesaistīts arī citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.

Policisti izsaka pateicību iedzīvotājiem, kas nebija vienaldzīgi un veicināja noziedzīga nodarījuma atklāšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)