Banner 980x90

Iecavas vidusskolas skolēns uzvar konkursā "Esmu redzams – esmu drošs"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Noskaidroti Valsts policijas rīkotā 1. – 4.klašu skolēnu zīmējumu konkursa "Esmu redzams – esmu drošs" uzvarētāji Zemgales reģionā. Labākie darbiņi bērniem no izglītības iestādēm Dobelē, Bauskā un Aizkrauklē, pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv pavēstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē.

Kopumā Valsts policijas Zemgales reģiona iecirkņos tika iesniegti 1268 1.-4.klašu skolēnu zīmējumi no 41 izglītības iestādēm.

Izvērtējot visus bērnu iesniegtos darbus katrs iecirknis no saņemtajiem darbiem izvēlējās trīs labākos, kurus iesniedza Zemgales reģiona pārvaldei. Reģiona līmenī tika izraudzīti trīs labākie - 1.vietu ieguvis Iecavas vidusskolas, 3.b klases skolnieks Gustavs Mazureks. 2.vietas ieguvēja ir Augstkalnes vidusskolas, 2. klases skolniece Ieva Kuplā un 3.vietu ieguvusi Daudzeses pamatskolas 3. klases skolniece Nikola Monta Vigule.

Konkursa ietvaros policijas darbinieki viesojās izglītības iestādēs ar izglītojošām lekcijām par ceļu satiksmes drošību un gaismu atstarojošo elementu nozīmi apģērbā, īpaši diennakts tumšajā laikā un slikti apgaismotos ceļa posmos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)