Banner 980x90

Ieguldīs līdz 75 000 eiro multifunkcionālā dienas centra izveidē Aucē

Rīga, 19.jūn., LETA. Auces novada pašvaldība, īstenojot Latvijas un Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektu, veidos multifunkcionālo dienas centru, lēmusi novada dome.

Projektu "Daudzfunkcionālo centru kā vietējās kopienas sociālās iekļaušanas un attīstības virzītājspēka attīstība" pašvaldības Sociālais dienests īstenos kopā ar Zemgales plānošanas reģionu, Jelgavas novada un Vecumnieku pašvaldībām no Latvijas un Plunģes, Rokišķu un Biržu pašvaldībām no Lietuvas.

Iecerēts, ka projekta īstenošanas gaitā tikts veikta pašvaldībai piederošās ēkas Miera ielā 16 telpu vienkāršotā atjaunošana un aprīkojuma iegāde, izveidojot multifunkcionālo dienas centru personām ar invaliditāti, pirmspensijas un pensijas vecuma personām un bērniem un jauniešiem no riska ģimenēm, ieskaitot bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām. Paredzētas arī pieredzes apmaiņas sanāksmes, apmācības un nometnes Sociālā dienesta darbiniekiem, kā arī nometnes un citas aktivitātes bērniem un jauniešiem un pensijas vecuma personām.

Projekta kopējais finansējums Auces novada pašvaldībai ir līdz 75 000 eiro, tostarp pašvaldības līdzfinansējums līdz 11 250 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)