Banner 980x90

Iereibis policists Dobeles novadā izraisījis negadījumu; cietušais smagā stāvoklī atrodas slimnīcā

Jelgava, 15.jūn., LETA. Vakar Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) darbinieks, būdams alkohola reibumā, izraisīja avāriju, kurā smagas traumas guvis velosipēdists, aģentūru LETA informēja pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Negadījums noticis plkst.13 Dobeles novadā, uz autoceļa Jelgava-Dobele-Annenieki. Braucot virzienā no Dobeles uz Jelgavu, ZRP darbinieka vadītā automašīna "Volvo" sadūrās ar "Volkswagen Golf", kas veica kreiso pagriezienu. Pēc sadursmes "Volvo" sadūrās ar metāla barjeru un uzbrauca velosipēdistam.

Velosipēdists - 1969.gadā dzimis vīrietis - nogādāts slimnīcā, viņa stāvokli mediķi raksturo kā ļoti smagu. Arī policijas darbinieks nogādāts medicīnas iestādē ar dažādām traumām.

Lai arī negadījums noticis pa dienu, Sietniece uzsvēra, ka avāriju policijas darbinieks izraisījis savā brīvajā laikā ar privāto mašīnu. Slimnīcā noskaidrots, ka viņš transportlīdzekli vadījis, būdams 1,32 promiļu reibumā.

Par ceļu satiksmes negadījumu ir sākts kriminālprocess, kas izmeklēšanai tiks nosūtīts Iekšējās drošības birojam. Tāpat pret policijas darbinieku sākta disciplinārlieta.

Sietniece pauda, ka VP nosoda policijas darbinieka rīcību par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, šāda policijas darbinieka rīcība nav savienojama ar turpmāku dienestu policijā, neatkarīgi no tā, vai gadījums bijis darba laikā vai ārpus tā. Pašlaik darbinieks no dienesta atbrīvots nav, jo atrodas ārstniecības iestādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)