Banner 980x90

Interneta veikals – ērts risinājums bērna rotaļlietu iegādei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iespējams, jaukākās atmiņas tiek saistītas ar bērnību – jautrām rotaļām ar draugiem vai ģimenes lokā. Šajā dzīves posmā bērns iepazīst apkārtējo pasauli, mācās ne tikai skaitīt un loģiski domāt, bet arī apgūt sociālās lomas. Šo jauno procesu izzināšanā svarīga nozīme ir rotaļlietām, kuras ieteicams izvēlēties atbilstoši bērna vecuma grupai.

Rotaļlietu iedalījums un funkcijas
Pašiem mazākajiem – mazuļiem līdz 2 gadu vecumam – ir piemērotas attīstošās un interaktīvās rotaļlietas, kas palīdzēs bērniņam attīstīt roku sīko motoriku, apgūt jaunas iemaņas un koncentrēt uzmanību uz kādu priekšmetu. Šai vecuma grupai vecāki izvēlas iegādāties:
• rotaļlietas, kas rada skaņu;
• vienkāršus Lego klucīšus vai konstruktorus;
• mazgājamus dzīvnieciņus, bumbiņas;
• vienkāršas puzles un rotaļu galdus.

Bērniem no 2 līdz 4 gadiem, kuri jau vairāk izprot priekšmetu funkcijas un formas, iesaka izvēlēties attīstošās rotaļlietas ar vairākām detaļām, piemēram, saliekamas rotaļlietas, lelles vai radošos komplektus. Svarīgi atcerēties, ka jāizvēlas izturīgas rotaļlietas, kurām ir grūti noraut sīkās detaļas. 

Ja bērns sasniedzis 5 līdz 7 gadu vecumu, ir vērts iegādāties rotaļlietas, kas attīsta bērna iztēli un loģisko domāšanu. Šai vecuma grupai ir ieteicamas, piemēram:
• aizraujošas galda spēles ar noteikumiem;
• radiovadāmās rotaļlietas;
• rotaļu figūriņas;
• konstruktori.

Savukārt bērniem no 8 līdz 13 gadiem saistošākas būs spēles, kas palīdz izpausties, darboties komandā vai izglītoties: sarežģītāka veida puzles, mehāniskās rotaļlietas, radošie komplekti un cita veida izglītojošās rotaļlietas. 

Jaunu rotaļlietu iegāde interneta veikalos
Interneta veikalos ir pieejamas rotaļlietas visām bērnu vecuma grupām. Svarīgākais ir izvēlēties kvalitatīvu preci un sekot ražotāja norādēm. Piemēram, pievērst uzmanību ne tikai vecuma grupai, bet arī materiāla sastāvam – vai spēļu ražošanas procesā netiek izmantoti toksiski materiāli. Turklāt viena no interneta veikalu lielākajām priekšrocībām ir ērts preču atlases filtrs. 

Interneta veikalā 1a.lv visas rotaļlietas jau ir sadalītas pa attiecīgajām vecuma grupām. Jums tikai jāizvēlas bērna interesēm atbilstošākās spēles – vai nu tās būtu auto un moto trases, attīstošās un interaktīvās rotaļlietas vai roboti. 

Interneta veikals 1a.lv piedāvā rotaļlietas, kas apmācīs Jūsu bērnu saistošā veidā, audzinās un izklaidēs. Ieskatieties 1a.lv piedāvājumā un sniedziet savam bērnam lielisku iespēju attīstīt savas spējas, rosināt iztēli un iemācīties spēlēties kopā ar vienaudžiem! Vairāk informācijas 1a.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)