Banner 980x90

Izvelkamie stūra dīvāni – praktiskas un elegantas mēbeles Tavai viesistabai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Laba atpūta ir svarīga ikvienam, un atpūtas vieta dzīvoklī parasti ir dīvāns. Cilvēki izvēlas dīvānus īpaši rūpīgi, jo šīm mēbelēm ir jāpilda vairākas funkcijas. Dīvāns izrotā telpas un piešķir istabai stilīgu akcentu, vakarā tas palīdz atslābināties, bet naktī labs dīvāns var veiksmīgi aizvietot gultu. Mūsdienās pieprasīti ir izvelkamie stūra dīvāni – ergonomiskas mīkstās mēbeles, ko var izmantot gan plašā mājā, gan vienistabas dzīvoklī.

Vai ir vērts iegādāties izvelkamo stūra dīvānu?
Izvelkamais stūra dīvāns kalpos gan dienā, gan naktī.
Dīvāns-gulta būs lielisks risinājums, ja Tev
- ir nepieciešams zonēt istabu, piemēram, studijas tipa dzīvokli, lai nodalītu atpūtas telpu no virtuves vai darba zonas;
- funkcionāli jāiekārto viesistaba, lai nepieciešamības gadījumā to varētu izmantot arī gulēšanai;
- vajadzīga ērta guļvieta, bet trūkst telpas dīvānam un gultai.

Izvelkamo stūra dīvānu var novietot gan pie sienas, gan istabas vidū, atkarībā no telpu plānojuma un interjera. Vairums modeļu ļauj uzstādīt dīvānu kā ar labo, tā ar kreiso stūri, bet gultas veļu un matraci paslēpt ietilpīgā veļas kastē. Izvelkamais dīvāns-gulta lieliski nodalīs istabas zonas un izskatīties stilīgi neatkarīgi no izvietošanas manieres.

Trīs iemesli, kāpēc pasūtīt mēbeles tiešsaistē
Interneta veikalā Hansapost.lv var izdevīgi iegādāties dažādas mīkstās mēbeles, tostarp arī izvelkamos stūra dīvānus. Veikala mājaslapā Tu varēsi aplūkot desmitiem dīvānu modeļu un atlasīt preces pēc cenas, materiāla un krāsas.
Mēbeļu iegāde internetā nozīmē
- plašāku dīvānu izvēli nekā vairumā mēbeļu salonu. Izvelkamie stūra dīvāni ir pietiekami lielas mēbeles, bet interneta veikalā nav ierobežojumu modeļu skaitam;
- visu informāciju vienuviet. Tev nebūs jāgaida konsultants, lai uzzinātu svarīgāko tehnisko informāciju par dīvānu: pārklājuma un karkasa materiālu, izmēru, atsperu sistēmas veidu;
- iespēju nekavējoties atrast internetā papildu informāciju par ražotāju, izturīgākām dīvānu konstrukcijām un labākiem materiāliem, lai veiktu pareizo izvēli.

Hansapost.lv piedāvā dažādas preču pasūtīšanas un piegādes opcijas, tāpēc Tu viegli varēsi piemeklēt sev ērtāko variantu. Klientiem, kuri vēlas apmaksāt pirkumu pakāpeniski, ir pieejami līzinga pakalpojumi. Pilnu informāciju par pasūtījumu apmaksu un piegādi meklē veikala mājaslapā www.hansapost.lv!

Ja Tevi interesē izvelkamie stūra dīvāni un citas mīkstās mēbeles, aplūko Hansapost.lv piedāvājumu! Ienāc www.hansapost.lv, pasūti dīvānu un dāvā sev lielisku atpūtu ik vakaru!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)