Banner 980x90

Jaunā sasaukuma Dobeles novada domes pirmā sēde notiks pēc divām nedēļām

Jelgava, 7.jūn., LETA. 20.jūnijā plkst.11 notiks pirmā Dobeles novada domes jaunā sasaukuma sēde, aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Velta Lagzdiņa.

Domes sēdē plānota priekšsēdētāja un vietnieka iecelšana. Vai tiks lemti arī citi jautājumi, pašlaik nav zināms.

Lagzdiņa pauda, ka pašlaik nav indikāciju, ka kāds gatavotos apstrīdēt vēlēšanu rezultātus Dobeles novadā.

Jau vēstīts, ka Dobeles novada domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns, kura politiskas spēks domē ieguvis deviņas no 17 deputāt mandātiem, kopīgai uz attīstību vērstai sadarbībai domē aicinās arī politiskos spēkus, kas nav guvuši tik lielu atbalstu kā uzvarējusī Zaļo un zemnieku savienība (ZZS).

"Domāju, ka viss ir kārtībā, vēlētāji mums ir uzticējušies. Jā, varbūt kāds darbs bija jādara citādāk, bet mēs strādājam un cilvēki to ir sapratuši," vēlētāju atbalsta kritumu ZZS no 50,81% 2013.gadā līdz 46,81% šogad komentēja Spridzāns.

Spridzāns neslēpa, ka ir gatavs arī turpmāk vadīt domi. Spridzāns pauda gatavību strādāt kopā ar abiem citiem politiskajiem spēkiem, kas iekļuvuši domē, jo arī iepriekšējais sasaukums esot pierādījis, ka sadarboties ir iespējams. "Neviens jautājums netika lemts kaut kur atsevišķi. Jautājumi pieņemti, diskutējot, runājot. Domājot par attīstību ilgtermiņā, labāk risināt visu kopā, jo sadarbība dod labāku rezultātu. Opozīcija opozīcijas pēc vai problēmu saasināšanai nav godīga pret vēlētājiem," klāstīja Spridzāns, paužot gatavību aicināt uz sadarbību "Vienotību" un apvienību "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)