Banner 980x90

Kādas aktivitātes nedēļas nogalē piedāvāt skolēniem

Darba dienās skolēniem pēc mācību stundām ir dažādi pulciņi un vēl jāpilda mājasdarbi, tāpēc vakars pienāk ātri un nav ne spēka, ne laika vēl kādām aktivitātēm. Bet nedēļas nogales ir piemērotas, lai piedāvātu saviem skolas vecuma bērniem saturīgas un interesantas aktivitātes, lai viņi brīvās dienas nepavadītu tikai pie televizora vai virtuālajā vidē. 

Piedāvājam dažas idejas, kā un kur nodrošināt bērniem nedēļas nogalē aktīvas nodarbes. Vislabāk, ja brīvdienas aktīvi kopā pavada visi ģimenes locekļi, jo tas visiem nāks par labu un arī stiprinās ģimeniskās saites. 

Pavadiet dienu šķēršļu un atrakciju parkā "Tarzāns"
Skolas vecuma bērniem ik dienu nepieciešamas daudzveidīgas fiziskās aktivitātes, lai viņi augtu un attīstītos, lai viņiem būtu laba veselība un koncentrēšanās spējas mācībās. Lieliska vieta, kur nodrošināt daudzveidīgas aktivitātes, ir šķēršļu un atrakciju parks "Tarzāns" Siguldā. Tur vienuviet pieejamas nodarbes dažāda vecuma bērniem un pieaugušajiem. Var izmēģināt spēkus dažādas grūtības šķēršļu trasēs, kas liek pārbaudīt savu līdzsvaru, koordināciju, spēku un arī drosmi. Tāpat pieejamas arī dažādas izklaidējošas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tā būs lieliska un aktīva diena, ko šeit pavadīsiet!

Dodieties izlēkāties uz batutu parku "Jump Space"
Ja laika apstākļi nav labvēlīgi, lai pavadītu aktīvu dienu ārpus mājas, tas nenozīmē, ka jāķeras pie ierastās TV pults. Batutu parks "Jums Space" ir lieliska vieta, kur pavadīt dienu arī tad, ka ārā ir drēgns vai līst lietus. 

Batutu parks "Jump Space" ir 1600 kvadrātmetru liela paradīze visiem lēkātmīļiem. Un ticiet, visi bērni tādi ir! Batutu parkā "Jumpa Space" varēsiet nogurdināt gan mazākus, gan lielākus skolas vecuma bērnus. Šeit pieejami ne tikai batuti, bet arī alpīnisma siena un porolona baseini, kur bērni var izmēģināt savus spēkus un veiklību, veikt trikus. 

Starp citu, batutu parka "Jump Space" apmeklējums ir arī ļoti laba dāvana skolas vecuma bērniem: https://www.lieliskadavana.lv/batutu-parks-jump-space

Dodieties uz Rīgas zooloģisko dārzu
Sākumskolas vecuma bērni noteikti priecāsies par brīvdienu, kas kopā ar vecākiem pavadīta Rīgas zooloģiskajā dārzā. Tur varēs gan izskrieties, gan būt svaigā gaisā, gan apmierināt savu zinātkāri par mūsu pasaules un dabas daudzveidību. Zooloģiskā dārza teritorija ir tiešām plaša, apskates vietu ir daudz. Tur noteikti aktīvā pastaigā paies vairākas stundas. 

Lai apmeklējums būtu vēl interesantāks, vecāki mājās jau var sagatavot bērniem dažādus uzdevumus, kas būs jāizpilda zoodārzā. Piemēram, atrast konkrētus dzīvniekus un atzīmēt tos speciālā kartītē. Vai atrast atbildes uz kādiem jautājumiem par zoodārza iemītniekiem. Var pat uzlabot matemātikas vai latviešu valodas zināšanas, skaitot dzīvniekus, lasot nosaukumus un informācijas materiālus, kas izvietoti pie nožogojumiem.

Ģimenes izbrauciens ar velosipēdiem


Ja nav vēlmes doties uz kādu atrakciju parku vai citu iestādi, kā arī meklējat budžeta variantu aktīvām brīvdienām, tad vienmēr varat sēsties uz velosipēdiem un doties ģimeniskā izbraucienā. Tas ir bez maksas, visiem ir kārtīga fiziskā slodze, esat svaigā gaisā, visi kopā. Līdzi varat sagatavot uzkodas un dzērienus, lai kādā skaistā vietā sarīkotu pikniku. Latvijā ir ļoti daudz tūrisma taku un maršrutu, kas piemēroti riteņbraucējiem. Atliek tikai laikus visu izplānot un piedzīvot brīnišķīgu un aktīvu brīvdienu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)