Banner 980x90

Karatē kluba"Ippon"sportisti iegūst godalgotas vietas sacensībās Rīgā

29.janvārī Rīgā notika atklātais Rīgas karatē čempionāts, kurā šogad piedalījās apmēram 80 sportisti no Dobeles, Jaunbērzes, Mārupes, Rīgas, Tukuma un Talsiem. 

Karatē klubu "Ippon" pārstāvēja 41 sportists no Dobeles, Jaunbērzes un Mārupes. Dalībnieki sacentās 3 disciplīnās – sumo, kata (vingrinājumu kompleksi) un kumite (cīņa ar pretinieku).Visi kluba sportisti pierādija sevi no labākās puses izcīnot daudz uzvaru un gūstot pieredzi, kas noderēs sacensībās.

Pirmās vietas izcīnīja: Marks Blumfelds, Sindija Tolopilo, Sergejs Bakaitis, Nānija Koncāne,Artūrs Tarakanovs,Markus Akermanis,Evelīna Biļinska,Aleks Bulss,Matīss Zolners,Andrejs Juškevics Otrās vietas izcīnīja:Marks Blumfelds,Raivo Zariņš,Markus Emīls Namsons,Patriks Gžibovskis,Renārs Pešiks,Roberts Jakubovičs,Jorens Jurevics,Viktors Holodovs,Nils Maļinovskis,Roberts Apinis Trešās vietas izcīnīja:Marks Blumfelds,Iļja Lukošus,Martiņš Razžīvins,Sindija Tolopilo,Ksenija Roze,Markus Emīls Namsons,Sergejs Bakaitis,Kārlis Buivids,Ralfs Plūme,Artūrs Zērviņš,Kristers Laukakmens,Kristers Rapanovičs,Viktors Holodovs

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)