Banner 980x90

Karatē kluba "Ippon" sportisti izcīna uzvaras Krievijā

Sestdien, 5.martā, Krievijas pilsētā Pleskavā notika karatē sacensības "Pskovskij Rubež 2016", kas notika cīņu mākslas festivāla ietvaros, kur bez karatē varēja sekot līdz boksa, sambo, džudo, taekwando, ušu, kā arī armijas tuvcīņas čempionātiem.

Karatē čempionātā piedalījās ap 150 sportistiem no Krievijas un Latvijas. Latviju pārstāvēja Dobeles karatē kluba "Ippon" trīs sportisti – Anastasija Bakaite, Haralds Ikvilds un Kaspars Latvers. Sportisti piedalījās divas disciplīnās – kata (vingrinājumu komplekss) un kumite (Cīņa ar pretinieku).

Kumite disciplīnā pirmās vietas ieguva Haralds Ikvilds un Kaspars Latvers, bet otro vietu ieguva Anastasija Bakaite Kata disciplīnā Kasparam trešā vieta, bet Haraldam ceturtā vieta No 1 līdz 3 Aprīlīm kluba sportisti Anastasija Bakaite un Haralds Ikvilds piedalīsies Eiropas šotokan karatē čempionāta, bet pārējie kluba sportisti piedalīsies 5 Baltijas austrumcīņu olimpiādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)