Banner 980x90

Karatē kluba"Ippon" sportistiem labi panākumi sacensībās Rīgā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 17.aprīlī, Rīgā notika "Rīgas karatē čempionāts", kurā šogad piedalījās 131 sportists no Rīgas, Dobeles, Jelgavas, Daugavpils, Rēzeknes un viesi no Krievijas - Pleskavas. 

Dobeles karatē klubu "Ippon" pārstāvēja 42 sportisti trenera Dmitrija Varlamova vadībā. Šogad sacensības notika trīs disciplīnās – sumo, kata(vingirnājumu komplekss) un kumite (cīņa ar pretinieku).Visi karatē kluba "Ippon" sportisti izcīnīja godalgotas vietas. Kopumā sacensībās Dobeles karatisti izcīnīja – 12 zelta, 11 sudraba un 15 bronzas medaļas.

Pirmās vietas izcīnīja – Jānis Apinis, Markus Stols, Kārlis Buivids, Markuss Akermanis, Renārs Pešiks, Haralds Ikvilds (sumo un kumite), Dmitrijs Vonda, Jānis Vinciuns, Sandris Krūmiņš, Andrejs Juškevics, Evelīna Biļinska, Sindija Tolopilo. Otrās vietas izcīnīja – Ksenija Roze, Nils Maļinovskis, Roberts Apinis, Ralfs Sola, Markus Emīls Namsons, Artūrs Ņikitins, Viktors Kasatkins, Mārtiņš Razžīvins, Kristers Laukakmenis, Aleks Štalbergs, Marks Bumfelds. Trešās vietas izcīnīja – Timūrs Krastiņš,Sergejs Bakaite, Nikolajs Suhanovs, Adrians Vincents Suskēvičs, Iļja Lukošus, Artūrs Zerviņš, Tomass Muzikants,J urģis Pētersons, Ralfs Kristiāns Plūme, Roberts Jakubovičs, Daniils Drics, Rainers Mozulis.

"Parādītie rezultāti ir ļoti labi, priecē tas, ka medaļas izcīnīja visi 42 sportisti, kas parāda to, ka darām visu pareizi!", saka treneris.

Mazākajiem karatistiem šīs bija pēdējās sacensības šajā sezonā, bet kluba vecākie sportisti aktīvi gatavojās sacensībām Jelgavā un Kaļiningradā (Krievijā), kas notiks 7.maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)