Banner 980x90

Kasparovs: Pie zemām naftas cenām Putins var uzbrukt Latvijai un Igaunijai

Foto: ITAR-TASS/ LETA
Foto: ITAR-TASS/ LETA

Krievijas prezidents Vladimirs Putins cenšas destabilizēt pasauli, lai varētu noturēt varu Krievijā, un pie zemām naftas cenām viņš var uzbrukt Igaunijai un Latvijai, paziņojis Krievijas opozicionārs pasaules šaha čempions Garijs Kasparovs.

"Ja nafta nokritīs līdz 20 dolāriem, tad es nebrīnītos, ja Putins pārkāptu NATO robežas Igaunijā un Latvijā," intervijā telekanālam "Fox News" pavēstīja Kasparovs.

Pēc viņa teikta, Putina rīcība Sīrijā ir daļa no Kremļa plāna radīt pasaulē haosu.

Viņš uzsvēra, ka tādiem diktatoriem kā Putinam ārpolitika, bet šajā gadījumā ASV uzdošana par galveno ienaidnieku, ir daļa no politiskās kampaņas valsts iekšienē.

Kasparovs arī pieļāva, ka Maskava varētu sarīkot operāciju Lībijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)