Banner 980x90

"Latvijas valsts ceļi" aicina autobraucējus balsot par labāko pērn atjaunoto ceļa posmu

Rīga, 26.apr., LETA. VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) aicina autobraucējus balsot par labāko pērn atjaunoto autoceļa posmu, informēja LVC pārstāvji.

Balsošana notiks līdz 9.maijam LVC mājaslapā "www.lvceli.lv" un portālā "Tvnet.lv".

Gada balvas ceļu būvniecībā tiek piešķirtas reizi gadā piecās nominācijās: seguma atjaunošana, ceļa pārbūve, tiltu pārbūve vai būvniecība, balva par mūža ieguldījumu un autobraucēju balva.

Uz Autobraucēju gada balvu kategorijā "Seguma atjaunošana" pretendē Liepājas šosejas (A9) posmi no Anneniekiem līdz Kaķeniekiem un no Mazblīdenes līdz Blīdenei, ceļa Bauska-Aizkraukle (P87) posms no Kreklēniem līdz Grotēniem, ceļa Bauska-Aizkraukle (P87) posms no Jaunjelgavas līdz Sērenei un ceļa Krāslava-Preiļi-Madona (P62) posms no Grāveriem līdz Aglonai.

Kategorijas "Ceļu pārbūve" balvas pretendenti ir Valmieras šosejas (A3) posms no Braslas līdz Straupei, ceļa Talsi-Stende-Kuldīga (P120) posms no Talsiem līdz Stendei, ceļa Sloka-Talsi (P128) posms no Apšuciema līdz Tukums-Kolka ceļam, Ķekava-Skaistkalne (P89) posms no Bārbeles līdz Skaistkalnei un ceļa Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) posms no Daugavpils līdz Medumiem.

Savukārt uz gada balvu kategorijā "Tiltu pārbūve un būvniecība" pretendē ceļa pārvads uz Daugavpils šosejas (A6) pie Pļaviņām, tilts pār Gauju uz ceļa Inciems-Sigulda-Ķegums (P8) un tilts pār Mazo Juglu uz  ceļa Inciems-Sigulda-Ķegums (P8).

Gada balvas par labākajiem veikumiem ceļu būvniecībā pērn saņēma AS "A.C.B.", SIA "8 CBR" un SIA "Tilts".

Šogad balvu pasniegšana notiks 11.maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)