Banner 980x90

Lauras Laimiņas pirmā starptautiskā uzvara vieglatlētikā

Svētdien 6.septembrī Varšavā notika tradicionālās bērnu spēles vieglatlētikā, kas šogad notika jau desmito reizi. Starptautiskajās sacensībās vieglatlētikā piedalījās septiņu valstu Igaunijas, Polijas, Ungārijas, Krievijas, Slovākijas, Lietuvas un Latvijas jaunie vieglatlēti, kuri dzimuši no 2002. -2004.gadam.

Kā pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv informēja Dobeles sporta skolas vieglatlētikas trenere Skaidrīte Velberga, tiesības startēt Latvijas izlasē tika izcīnītas maija beigās Valmierā starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās jauniešiem "Valmieras spēles 2015". Sacensības Varšavā notika trijās vecuma grupās un katru valsti katrā disciplīnā pārstāvēja tikai viens sportists. Latviju pārstāvēja 36 jaunie sportisti, kuru vidū bija arī Dobeles novada talantīgā sportiste Laura Laimiņa, kura startēja 600m distancē.

Laura izcīnīja zelta medaļu ar lielisku personīgo sasniegumu 1:38,73. Atklāšanas parādē mūsu sportistei, kopā ar pārējo valstu sportistiem, tika uzticēts nest Eiropas Savienības karogu.

Latvijas vieglatlēti sacensībās izcīnīja četras zelta, sešas sudraba un septiņas bronzas medaļas. Sacensības vēroja arī Latvijas vēstnieks, vēstniecības darbinieki Polijā , kuri ar savu atbalstu palīdzēja izcīnīt mūsu sportistiem medaļas. Iepriekšējā dienā visa Latvijas delegācija tikās ar Latvijas vēstnieku vēstniecības telpās. Tikšanās laikā vēstnieks iepazīstināja sportistus ar vēstniecības telpām, pastāstīja, ko viņi dara ikdienā un noslēgumā novēlēja jaunajiem sportistiem sasniegt labus rezultātus, kā arī nofotografējās kopā ar sportistiem, treneriem.

Jaunajiem sportistiem tā bija lieliska iespēja sacensties ar citu valstu sportistiem, gūt pieredzi un turpināt trenēties tālāk, lai sasniegtu vēl augstākas virsotnes sportā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)