Banner 980x90

LED televizori – izcila attēla kvalitāte un mazāks elektrības rēķins

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mājas televīzija stabili turas pieprasītāko pakalpojumu vidū, un reti kuram cilvēkam mājās nav televizora. Pateicoties tehnoloģiju attīstībai, televizori vairs nav pasīvi attēla pārraidītāji. Mūsdienīgi televizoru modeļi ļauj pieslēgties internetam, mājas datoram, skatīties uz televizora ekrāna bildes no atvaļinājuma un svētku video, turklāt tie ir draudzīgāki skatītāju redzei nekā to priekšteči. LED televizori nodrošina labāku attēla kvalitāti, vienlaikus ietaupot elektroenerģiju.

Kādas ir LED televizoru priekšrocības?
LED abreviatūra nozīmē gaismas elektriskās diodes. Tās tiek izmantotas ierasto gaismas lampu vietā un iegūst arvien lielāku popularitāti. Ar LED tehnoloģijas palīdzību radītais attēls ir
- skaidrāks;
- ar pilnīgāku kontrastu;
- ar labāku krāsu pārraidi.

LED televizori ļauj baudīt filmu vai TV raidījumu arī gaišā istabā, dienas laikā. Gaismas diodes nodrošina izcilu kontrasta pakāpi, un saules stari neaizēnos televizora ekrānā notiekošo. Ja vēl neesi izlēmis, vai LED televizors ir tas, kas vajadzīgs, atceries, ka
- labākas kvalitātes attēls garantē baudu no televīzijas skatīšanas;
- gaisma, ko izstaro diodes, nav kaitīga cilvēku redzei;
- gaismas diožu televizors kalpo ļoti ilgi, un LED televizora iegāde ir ieguldījums nākotnē.

Atceries, ka LED televizori samazina elektroenerģijas patēriņu līdz pat 40%
Šādi televizori ir aprīkoti ar daudzām papildu funkcijām, piemēram, Smart TV, interneta pieslēgums, pieslēgums datoram, viedas lietotnes.

Kāpēc iegādāties sadzīves tehniku Xnet.lv?
LED televizori, tāpat kā cita sadzīves tehnika, ir preces, ko nepērk katru dienu. Meklējot labāko piedāvājumu, pircēji pievērš uzmanību šādiem kritērijiem: 
- laba preces kvalitāte un izdevīga cena;
- ērti piegādes un apmaksas nosacījumi;
- nepieciešamības gadījumā – līzinga iespējas.

Visus šos nosacījumus piedāvā interneta veikals Xnet.lv. Tā piedāvājumā ir LED televizori no tirgus līderiem – LG, Samsung, Sony, Philips. Lai atvieglotu iepirkšanās procesu, Xnet.lv piedāvā izvēlēties:
- piegādes veidu – pasūtīto preci var saņemt veikala birojā, Latvijas Pasta nodaļās, pakomātos vai pasūtīt piegādi pie mājas durvīm;
- apmaksu – norēķināties par pirkumu var tiešsaistē, internetbankā, ar bankas pārskaitījumu vai skaidrā naudā. Pirkumiem virs 50 eiro var noformēt līzingu.

Lai Tev pašam nebūtu jānes LED televizors uz piekto stāvu, Xnet.lv piegādās pasūtījumu pie Tava dzīvokļa durvīm. 

Ja vēlies iegādāties modernu, tehniski aprīkotu televizoru un gribi atrast uzticamu pārdevēju, ielūkojies Xnet.lv veikalā! Ienāc www.xnet.lv un izvēlies jaunu LED televizoru!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)