Banner 980x90

Līdz 2020.gadam plāno izbūvēt divu miljonu vērtu Dobeles sākumskolas sporta zāli

Rīga, 5.dec., LETA. Līdz 2020.gadam plānots izbūvēt sporta zāli Dobeles sākumskolai, kuras izmaksas sasniedz 2 032 295 eiro, aģentūra LETA uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Dobeles sākumskolas sporta zāles būvniecību saskaņā ar atklāta konkursa rezultātiem veiks SIA "Bildberg". Sporta zāles būvdarbi tiks sākti 2019.gada aprīlī un tos plānots pabeigt līdz 2020.gada janvārim.

Sporta zāles būvniecības kopējās izmaksas ir 2 032 295 eiro, tai skaitā pievienotās vērtības nodoklis.

Pašvaldībā pauda, ka sākumskolas sporta zāle ir sen lolots skolēnu, vecāku un pedagogu sapnis, jo līdz šim izglītības iestādei nav pašai savas sporta infrastruktūras.

Būvdarbi tiek īstenoti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu. Kopējais fonda atbalsts mācību vides uzlabošanai Dobeles sākumskolā, Dobeles valsts ģimnāzijā un Dobeles 1.vidusskolā ir 3 503 935 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)