Banner 980x90

Nedēļas nogalē Tērvetē ar vairākiem pasākumiem sāksies vasaras sezona

Jelgava, 10.maijs, LETA. Nedēļas nogalē dabas parkā Tērvetē ar vairākiem pasākumiem tiks atklāta jaunā vasaras sezona, aģentūru LETA informēja Tērvetes Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilona Līduma.

12.maijā no plkst.12 paredzēti vasaras sezonas atklāšanas svētki "Pasakas modināšana" ar teatrāliem uzvedumiem un radošajām darbnīcām "Nāc uzziedi!". Parkā būs sastopami sirsnīgie un izdarīgie Rūķu saimes pārstāvji un latviešu rakstnieces Annas Brigaderes pasaku lugu varoņi.

Savukārt Tērvetes Gaisa takās plkst.18 notiks dzejas vakars kopā ar Egiju Hofmani.

13.maijā plkst.13 parka kafejnīcas "Lutauša galds" terasē norisināsies Mātes dienai veltīts koncerts, kurā ar koklēm un dziesmām apmeklētājus priecēs folkloras kopas "Laiva" un "Ceļteka" Andas Ābeles vadībā.

Abās dienās norisināsies jau tradicionālie Tulpju svētki "Viestardos", kur tulpju kolekcijā apskatāmas gandrīz 400 tulpju šķirnes. Svētkos darbosies Tērvetes amatnieku un mājražotāju tirdziņš, pusdienās visi tiks cienāti ar zupu, bet svētku noslēgumā ar mājas saimnieces cepto kūku. Darbosies radošās darbnīcas bērniem, būs apskatāmi un samīļojami mājdzīvnieki. Abas dienas viesus priecēs tuvāko novadu amatierkolektīvi ar izrādēm, dziesmām un dejām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)