Banner 980x90

No augusta būs izmaiņas autobusu maršrutos, kas savieno Dobeli ar Rīgu un Jelgavu

Rīga, 21.jūl., LETA. Izvērtējot reģionālo maršrutu autobusu satiksmi Dobeles virzienā, no 2017.gada 1.augusta stāsies spēkā izmaiņas vairāku autobusu maršrutos, kas savieno Dobeli ar Rīgu un Jelgavu, aģentūru LETA informēja "Autotransporta direkcijā".

Lai pasažieru apmaiņas vieta būtu tuvāk Jelgavas pilsētas centram, turpmāk visos maršruta Nr.7376 Rīga–Jelgava–Dobele reisos tiks iekļauta papildu pieturvieta Tušķi un Pērnavas iela, līdz ar to mainīsies autobusa izbraukšanas laiks no vairākām pieturvietām. Tāpat izmaiņas būs vairāku reisu autobusa izbraukšanas laikā arī no pirmās pieturvietas – Rīgas starpautiskās autoostas un Dobeles autoostas.

Maršruta Nr.7371 Rīga–Ukri–Dobele autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas turpmāk izbrauks 15 minūtes agrāk – plkst.16.50, un tas apstāsies arī pieturā Jaunolaine, Olaines stacija, Blukas un Ozolnieki. Savukārt maršruta Nr.7377 Rīga–Jaunbērze–Dobele autobusam, kas no Rīgas izbrauc plkst.11.00, tiks mainīts pienākšanas laiks Dobeles autoostā.

Arī maršruta Nr.7363 Jelgava–Dobele diviem reisiem mainīts autobusa pienākšanas laiks Dobeles un Jelgavas autoostā. Tāpat trīs reisos mainīts autobusa izbraukšanas laiks no pirmās pieturvietas – autobuss no Dobeles autoostas turpmāk izbrauks plkst.15.15, bet no Jelgavas autoostas autobuss izbrauks plkst.14.25 un plkst.17.15.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)