Banner 980x90

Par 4% augs maksa par atkritumu izvešanu Tērvetes novadā

Jelgava, 12.dec., LETA. No 2018.gada 1.janvāra par 4% augs atkritumu apsaimniekošanas maksa Tērvetes novadā, lēmuši novada domes deputāti.

Maksa par atkritumu izvešanu tiks palielināta, jo no nākamā gada augs dabas resursa nodoklis, domē skaidroja atkritumu apsaimniekotājs SIA "Eco Baltia vide".

Uzņēmums atkritumu apsaimniekošanu novadā nodrošina no oktobra, un pašlaik spēkā esošais tarifs ir 13,72 eiro par kubikmetru bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Savukārt no nākamā gada tarifu plānots palielināt līdz 14,3 eiro bez PVN.

Jau vēstīts, ka līdz ar atkritumu apsaimniekotāja maiņu novadā nedaudz samazinājusies maksa par atkritumu izvešanu.

Līdz šim atkritumu izvešanu novadā nodrošināja SIA "Clean R", un atkritumu tarifs novadā bija 16,89 eiro par kubikmetru, ieskaitot PVN. Savukārt "Eco Baltia vide" piedāvāja tarifu 16,60 eiro ar PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)