Banner 980x90

Par 698 705 eiro labiekārtos atpūtas vietu Bērzes krastā Dobelē

Jelgava, 30.maijs, LETA. Ieguldot 698 705 eiro, Dobeles novada pašvaldība īstenos projektu "Publisko teritoriju ar vides problēmām atjaunošana, uzturēšana un attīstība", kas paredz atpūtas vietas labiekārtošanu Pļavas ielā 3 Bērzes krastā, lēmuši novada domes deputāti.

Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējuma saņemšanas gadījumā paredzēta bruģēto gājēju celiņu izbūve, soliņu un atkritumu tvertņu uzstādīšana, apgaismes ķermeņu un stabiņu izbūve gar izbūvētajiem celiņiem, ūdens spiedvada, drenāžu un caurteku izbūve. Tāpat plānots iztīrīt piekrasti, nodrošinot brīvu pieeju upei. Īstenojot projektu, upes krastā taps arī skatu laukums, amfiteātris un strūklaka, informatīvais stends par objekta biotopiem un Bērzi.

Tāpat projektā paredzētas arī citas aktivitātes, piemēram, koncerts dabas noskaņās ar gaismas instalācijām par Bērzes tēmu, diskusija ar uzņēmējiem par pakalpojumu attīstību labiekārtotā teritorijā.

Kopējās projekta izmaksas ir 698 705 eiro, tai skaitā ERAF finansējums 332 775 eiro. Ja projekts tiks apstiprināts, pašvaldības uz desmit gadiem Valsts kasē aizņemsies 698 705 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)