Banner 980x90

Par Brenču kapu apgānīšanu aizturēts vēl viens nepilngadīgais

Jelgava, 5.jūl., LETA. Valsts policija (VP), izmeklējot Brenču kapu apgānīšanu Dobeles novadā, aizturējusi trešo aizdomās turēto - nepilngadīgo -, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Uzreiz pēc notikušā atklāšanas policija aizturējusi vīrieti un nepilngadīgo, savukārt vēlāk Aizputē izdevies atrasts arī trešo aizdomās turēto - 2001.gadā dzimušu jaunieti, kurš arī iepriekš bijis nonācis policijas redzeslokā.

Pašlaik policija skaidro notikušā apstākļus, kā arī pārbauda aizturēto saistību ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

VP Dobeles iecirknis lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuru kapu piemiņas vietas cietušas no vandaliskām darbībām, un ar pieteikumu vērsties policijas iecirknī.

Kā vēstīts, Brenču kapos apgāzti vairāki kapu pieminekļi un krusti, salauzti soliņi, kā arī izdarītas citas vandaliskas darbības, kopumā bojājot 33 kapu vietas.

Aizdomās par kapu apgānīšanu aizturēts 2002.gadā dzimis jaunietis un 1986.gadā dzimis vīrietis. Jaunietis jau agrāk bija nonācis policijas redzeslokā, savukārt vīrietis ir tiesāts.

Policija neizslēdz, ka darbības pastrādātas alkoholisko dzērienu iespaidā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)