Banner 980x90

Par teju miljonu eiro rekonstruēs Miera ielu Aucē

Jelgava, 6.marts, LETA. Līdz 28.martam būvnieki aicināti pieteikties Auces novada pašvaldības iepirkumā par Miera ielas rekonstrukciju, kam budžetā paredzēti 984 775 eiro.

Pašvaldības publicētie dokumenti liecina, ka ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu ielā tiks mainīts segums, ūdensapgādes, sadzīves un lietus ūdens kanalizācijas ārējie tīkli, siltumapgādes un elektroapgādes tīkli. Ielas rekonstrukcija būs jāveic piecu mēnešu laikā no līguma parakstīšanas ar pašvaldību.

Iepirkuma paredzamā līgumcena ir 775 000 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Jau vēstīts, ka, apstiprinot Auces novada pašvaldības 2017.gada budžetu, 984 775 eiro tika paredzēti Miera ielas rekonstrukcijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)