Banner 980x90

Pašvaldībām liegs dibināt masu informācijas līdzekļus, no Grobiņas līdz Liepājai izbūvēs celiņu

Foto: LETA
Foto: LETA
Otrdien, 24.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Rīgā turpmāk pēc ceļu pārbūves trīs gadus nedrīkstēs uzlauzt asfalta segumu

Rīgā turpmāk pēc ceļu izbūves, pārbūves vai atjaunošanas darbu pabeigšanas trīs gadus nedrīkstēs uzlauzt asfaltbetona segumu.

Riga24.lvRiga24.lv

Rīgā pašvaldību vēlēšanās darbosies 158 vēlēšanu iecirkņi

Rīgā pašvaldību vēlēšanām tiks izveidoti 158 vēlēšanu iecirkņi, paredz šodien Rīgas domes sēdē apstiprinātais lēmums par vēlēšanu iecirkņu izveidošanu Rīgā.

Riga24.lvRiga24.lv

Saeimas komisijā atbalstu negūst grozījumi par iespēju dienēt Zemessardzē netīšos noziegumos notiesātām personām

Atbildīgajā Saeimas komisijā šodien konceptuālu atbalstu neguva Aizsardzības ministrija (AM) sagatavotie grozījumi Zemessardzes likumā, kas pavērtu ceļu agrāk par netīšiem noziegumiem sodītām personām dienēt Zemessardzē.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

No Grobiņas līdz Liepājai izbūvēs gājēju un velosipēdu celiņu

No Grobiņas līdz Liepājas pilsētas robežai plānots izbūvēt gājēju un velosipēdu celiņu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Foto: LETAFoto: LETA

Kalvītis: Balsojumu par 2021.gada pasaules hokeja čempionāta norises vietu izšķirs mazās valstis

Balsojumā par 2021.gada pasaules hokeja čempionāta rīkotājiem ļoti nozīmīgs būs mazo valstu balsojums, kas ir Latvijas priekšrocība, otrdien Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sēdē izteicās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Tiesa par labu Rēzeknes mēra ģimenei no laikraksta "Ludzas Zeme" piedzen 6000 eiro

Rēzeknes tiesa Balvos nolēmusi daļēji apmierināt Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča (SC) un viņa sievas Olgas prasību pret reģionālo laikrakstu "Ludzas Zeme", aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Foto: LETAFoto: LETA

Deputāti atbalsta priekšlikumu liegt pašvaldībām dibināt konkrētus masu informācijas līdzekļus

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vairākums šodien atbalstīja priekšlikumu, kas paredz likumā noteikt, ka valsts un pašvaldību institūcijas nedibina un neizdod kā masu informācijas līdzekļus periodiskos izdevumus un interneta vietnes.

Foto: LETAFoto: LETA

Cēsīs pārbūvē Putniņkrogu; top Dienesta viesnīca 178 skolēniem

Patlaban notiek būvdarbi Saules ielas 23 ēkā, Cēsīs. Pirmajā būvdarbu kārtā jau šovasar tiks iekārtotas dienesta viesnīcas telpas ar 178 gultas vietām Cēsu izglītības iestāžu skolēniem, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā. 

Publicitātes foto/ Foto: Cesis.lvPublicitātes foto/ Foto: Cesis.lv

"Eurostat": Latvijā pērn devītais lielākais viesu izmitināšanas vietās pavadīto nakšu kāpums ES

Latvijā pērn bijis Eiropas Savienībā (ES) devītais lielākais viesu izmitināšanas vietās tūristu pavadīto nakšu skaita pieaugums salīdzinājumā ar 2015.gadu, liecina ES statistikas departamenta "Eurostat" sākotnējie dati par 25 bloka zemēm.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)