Banner 980x90

Pēc nedēļas Tērvetē notiks tradicionālā Valpurģu nakts

Jelgava, 23.apr., LETA. 30.aprīlī dabas parkā Tērvetē norisināsies ikgadējais pasākums "Valpurģu nakts pavasara mistērijas", aģentūru LETA informēja Tērvetes Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilona Līduma.

Pavasara svinēšana iesāksies Rūķu mežā, kur no plkst.19 līdz 21 ģimenes tiek aicinātas uz Krēslas stundas pasākumu ar rotaļām, pasaku tēliem, muzikālu uzvedumu un brīnumsalūtu.

Savukārt no plkst.21 Pasaku mežā pie ugunskuriem naksnīgo sajūtu baudītājus sagaidīs noslēpumainās sila raganiņas. Līdzās esošajā Atrakciju laukumā pavasari ieskandēs muzikālā apvienība "Stiprās sievas" Igetas Gaiķes vadībā, svētku dalībniekus priecēs atraktīvie dejotāji no Rundāles, muzicēs grupa "Radio Orchestra", īpašas sajūtas sagādās uguns žonglieru priekšnesums.

Svētku kulminācija sagaidāma plkst.23 ar krāšņu gaismas šovu. Pasākums noslēgsies pusnaktī.

Apmeklētāji aicināti ierasties interesantos tērpos, līdzi ņemot lukturīšus un labu omu. Atraktīvākās un interesantākās maskas saņems balvas. Līdz pasākuma noslēgumam parkā kursēs Pasaku bānītis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)