Banner 980x90

Pirmdien nedarbosies CSDD nodaļa Dobelē

Rīga, 8.jūn., LETA. Tehnisku iemeslu dēļ pirmdien, 11.jūnijā, no plkst.10.30 līdz 16.30 nedarbosies Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Dobeles nodaļa, informēja CSDD pārstāvji.

Klienti šajā laikā tiek aicināti transportlīdzekļu reģistrāciju un tehnisko apskati veikt tuvākajā CSDD nodaļā, kas atrodas Jelgavā, Satiksmes ielā 2a.

Tehnisko apskati vieglajiem transportlīdzekļiem Jelgavā var veikt arī pēc iepriekšējā pieraksta, piesakoties zvanot pa tālruni: 67025777.

Tehnisko apskati, kā arī transportlīdzekļu reģistrāciju var arī veikt kādā sev citā ērtākā CSDD tehniskās apskates stacijā, norādīja CSDD.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)