Banner 980x90

Pokaiņos uzstāsies Ieva Akuratere un "Austras bērni"

Jelgava, 29.jūn., LETA. 8.jūlijā plkst.16 Pokaiņu meža Ozolkalnā koncertēs Ieva Akuratere un "Austras bērni", aģentūru LETA informēja Pokaiņu meža vides tūrisma speciāliste Sindija Kovaļova.

Koncertā "Starp debesīm un zemi" no dziesmas uz dziesmu, starp debesīm un zemi vedīs Ieva Akuratere un "Austras bērni" - Inta Pauļuka, Vita Preinberga, Ēriks Pozemkovskis un vijolniece Dārta Drava.

"Saka, ka Pokaiņu mežā laiks apstājas un cilvēku pārņem citāda sajūta - vai tas ir zemes dzīļu neatklātais spēks, akmeņu vadītais enerģētiskais strāvojums vai vienkārši neskartās dabas burvība. Pokaiņu meža dabas vienkāršība, varenums un burvība aizrauj domas, sajūtas un apziņu. Tā ir atpūta no ikdienas darbiem, steigas un satraukumiem," pauda Kovaļova.

Dalība pasākumā bez papildus maksas, iegādājoties Pokaiņu meža ieejas biļeti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)