Banner 980x90

"Ippon" karatisti uzvar sacensībās Rīgā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sestdien, 16.janvārī, Rīgā notika karatē sacensības "Jaunais meistars", kurā piedalījās 60 sportisti no Rīgas un Dobeles, bija atbraukuši sportisti no Igaunijas un Krievijas.

 Sacensības tika organizētas, lai dotu iespēju iesācējiem gūt pirmo pieredzi sacenšoties ar citu klubu sportistiem.

Dobeles karatē klubu "Ippon" pārstāvēja deviņi dalībnieki un visi izcīnīja godalgotas vietas. Pirmās vietas izcīnīja – Ksenija Roze, Nils Maļinovskis, Andrejs Juškēvics, Jānis Vinciuns un Sergejs Bakaite. Otrās vietas izcīnīja – Sindija Tolopilo un Markuss Namsons. Trešās vietas izcīnīja – Artūrs Zērviņš un Timurs Krastiņš.

Pašalik notiek aktīva gatavošanās starptautiskām karatē sacensībās "Ippon Cup 2016", kas 21.februāri notiks Dobeles sporta hallē un kuras organizē karatē klubs "Ippon". Vecākie sportisti gatavojās startiem Eiropas čempionātam Vācijas pilsēta Nurnbergā, kas notiks no 1. līdz 3.aprīlim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)