Banner 980x90

"Ippon" sportisti piedalās piektajā Baltijas austrumcīņu olimpiādē

Sestdien, 2.aprīlī, Rīgas sporta manēžā jau piekto gadu pēc kārtas notika Baltijas austrumcīņu olimpiāde, kurā sacentās dažādus austrumcīņu veidos. 

Šogad olimpiādē piedalījās ap 900 dalībnieku no deviņām valstīm - Latvijas, Krievijas, Zviedrijas, Somijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Azerbaidžanas. Dobeles novada karatē klubu "Ippon" pārstāvēja 2 sportisti – Jānis un Kaspars Latveri.

Sportisti piedalījās kumite(cīņa ar pretinieku) disciplīnā. Kaspars savā vecuma grupā 12 sportistu konkurencē izcīnīja godalgoto 2.vietu, finālcīņā cīnoties neizšķirti un zaudējot sportistam no Rīgas tikai pēc tiesnešu lēmuma. Jānis Latvers piedalījās 10 -11 gadu vecu sportistu kategorijā, kurā 13 sportistu konkurencē uzvarēja visus savus pretiniekus ieguva 1.vietu un kļuva par čempionu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)