Banner 980x90

"Rimi": Adventes vainagus Latvijā biežāk veido paši

Publicitātes foto
Publicitātes foto

"Rimi" novērojumi liecina, ka arī šogad cilvēki jau laikus gatavojas Adventam, turklāt jau vairākus gadus arvien pieaug cilvēku vēlme darināt vainagus pašiem, padarot to par kopīgu ģimenes nodarbi Aizvien populārāka kļūst arī Adventa kalendāra tradīcija, kas ļauj bērniem gaidīt Ziemassvētkus ar īpašu aizrautību. 
 

No plašā un daudzveidīgā vainagu un to sagatavju klāsta, visvairāk tiek iegādātas salmu pamatnes - tās pircēji aktīvi pērk jau no novembra sākuma. Pieaug arī dažādu rotājumu, virteņu, sveču un citu dekoru noiets.

Kopumā šogad, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, pieprasījums pēc mājas rotājumiem un citām šī segmenta precēm pieaudzis par apmēram 14%. Novembra otrajā pusē biežāk pircēju grozos manāmi gatavie vainagi un lielākais noiets tiek sasniegts nedēļu pirms pirmās Adventes. Visbiežāk pircēji neaizraujas ar pārmērībām - iecienīti ir vidēja izmēra vainagi, kas izskatās dabiski skaisti, rotāti ar čiekuriem un mākslīgajiem pīlādžiem.

"Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Latvijas iedzīvotāji vēlas vairot svētku noskaņu un rūpējas, lai māju greznotu gan Adventa kalendārs, gan skaists vainags," atklāj SIA "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite. Viņa piebilst, ka šogad manāmi vairāk cilvēku šo pirmssvētku laiku vēlas skaitīt īpaši - ar Adventa kalendāra palīdzību. "Patīkami novērot, ka ikdienas steiga un daudzie pienākumi nav laupījuši ģimenēm kopābūšanas prieku un jau kuro gadu visvairāk tiek pirktas tieši vainaga sastāvdaļas, lai vēlāk kopīgi tiktu radīts Ziemassvētku gaidīšanas simbols," atzīst Rimi pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)