Banner 980x90

Rehabilitācijas centrs "Tērvete" saglabā apgrozījuma un peļņas līmeni

Jelgava, 7.maijs, LETA. Tērvetes novada pašvaldības SIA "Rehabilitācijas centrs "Tērvete" pērn noturēja apgrozījuma un peļņas līmeni, liecina "Firmas.lv" informācija.

2017.gadā medicīnisko pakalpojuma sniedzēja apgrozījums bija 841 579 eiro, kas ir par 1% mazāk nekā 856 266 eiro vēl pirms gada.

Savukārt peļņa nedaudz pieaugusi, proti, 2016.gadā tā bija 56 808 eiro, bet pagājušajā gadā - 58 432 eiro.

Līdz šim rehabilitācijas centrs sniedza tikai dienas stacionāra pakalpojumus, taču kopš 2017.gada novembra tiek piedāvāti arī ambulatorie pakalpojumi, un pēdējos divos gada mēnešos apkalpoti 229 pacienti, tai skaitā 87 bērni vecumā līdz 18 gadiem. Savukārt dienas stacionāra pacientu skaits pērn bija 1404, no viņiem 493 bija bērni.

Pašvaldības uzņēmumā vidēji nodarbināts 61 darbinieks, tai skaitā 27 ārstniecības personas. Lai pilnvērtīgāk veiktu bērnu rehabilitāciju, no jūlijā darbu iestādē sāks strādāt audiologopēds.

"Tērvetes" vadība pārskatā par 2017.gada norāda, ka šogad centrā notiks nelieli remontdarbi, ietverot pirmā stāva sanitāro mezglu, bērnu spēļu un aktīvās atpūtas telpu otrajā stāvā, palātas un citas telpas. Tāpat ir izstrādāts projekts ūdensdziedniecības nodaļas rekonstrukcijai, kas paredz arī baseina izbūvi. Aptuvenās ieceres izmaksas ir 200 000 eiro. Aktuāls jautājums ir iebraucamā ceļa apgaismojuma izveide un automašīnu stāvlaukuma rekonstrukcija, kam būtu nepieciešams pašvaldības atbalsts.

"Rehabilitācijas centru "Tērvete" vada Valdis Grīnvalds un Ļubova Butlere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)