Banner 980x90

Reklāma un sludinājumi Dobelē jaunajā Dalder.lv

Ko darīt, ja Latvijas iedzīvotājiem reģionos, piemēram, Dobeles rajonā, nepieciešams atrast konkrētu lietu un tā nav pieejama vietējā veikalā? Protams, ierastais solis, ko ļoti aktīvi izmantojam, ir sludinājumu portāli, kas palīdz pārdot automašīnas, nekustamos īpašumus, koncertu biļetes un citas vajadzīgās lietas vai pakalpojumus. Diemžēl, Latvijā pieejamie sludinājumu portāli ir neērti un tajos nav atrodama reģionu informācija, kas veicina piederības sajūtu. Piemēram, sludinājumi Dobelē pašlaik nav atsevišķi atrodami un nereti gadās situācijas, kad pēc nepieciešamās preces jāmēro tāls ceļš.

Dalder.lv ir nākotnes sludinājumu portāls
Sludinājumi ir aktuāli jau kopš cilvēka attīstības pirmsākumiem, un tas ir viens no senākajiem reklāmas veidiem. Īpaši svarīgi tas ir reģionu iedzīvotājiem, kas saskaras ar problēmu filtrēt sludinājumus pēc lokācijas. Dalder.lv risinājums pilnībā transformē sludinājumu nozari Latvijā. Jaunais un inovatīvais sludinājumu portāls Dalder.lv ir ceļā uz Dobeles elektroniskās afišas statusu, kas pilda ne tikai pārdošanas, bet arī informēšanas funkciju un ļauj iedzīvotājiem atrast visu aktuālo informāciju ātri un vienkārši. 

Reklāma Dobelē būs vienkāršāk ievietojama unikālā, īpašā un inovatīvā sludinājumu portālā, kas ir:
• lietotājam draudzīgs,
• ērts un ātrs, 
• dinamisks,
• informācijas ievietošana un patērēšana ir lētāka. 

Tirgus analīze atklāj, ka Latvijas iedzīvotājiem nepieciešama mārketinga platforma, ar kuras palīdzību pārdevējiem iespējams gan ievietot sludinājumus, gan organizēt biznesa komunikāciju un tā patiesi ir inovācija Latvijas tirgū. Dalder lielākā priekšrocība ir nebijusī pieredze darba meklētājiem, pakalpojumu piedāvātājiem un preču pārdevējiem. Piemēram, mūzikas grupa, kas vēlas iegādāties instrumentus, var šo portālu vienlaikus izmantot kā savu mājaslapu, tādējādi ekonomējot līdzekļus savas atsevišķās mājaslapas veidošanai un uzturēšanai. 

Komunikācija ar pārdevēju un drošības garantijas
Pašlaik pieejamajos sludinājumu portālos nav iespējams apskatīt informāciju par pārdevēju, kas nozīmē lielāku risku iegādāties viltotas vai zagtas lietas un nav iespējams lasīt atsauksmes vai vērtējumu par iegādāto. Tie ir būtiski ieguvumi, ko sniedz Dalder.lv, lai būtu iespējams atpazīt godprātīgu pārdevēju. Katrs pārdevējs varēs izveidot mikro mājaslapu, kas piedāvās gan apskatīt informāciju, gan komunicēt tiešsaistē. Tāpat būs atpazīstams arī lietotājs ar reģistrētu profilu. 

Mārketinga iespējas
Sludinājumi ir būtiska Dalder.lv daļa, taču tikpat svarīga ir arī mārketinga komunikācija, kas palīdzēs mazajiem uzņēmējiem un ražotājiem sevi parādīt plašākai auditorijai. Kā jaunums ir arī tiešā komunikācija – katrs pārdevējs varēs virtuāli sarunāties ar pircēju un noskaidrot visus neskaidros jautājumus. Noteikti viens no pirmajiem jautājumiem par jauno portālu, ir par tā plānoto cenu politiku. Pašreizējie tirgus spēlētāji par sludinājumiem liek maksāt, savukārt Dalder.lv sper soli nākotnē un piedāvā bezmaksas sludinājumu izvietošanu, kas portālu padara pieejamāku ikvienam. 

Ko jaunais portāls nozīmē Dobeles iedzīvotājiem?
E-komercijas platforma funkcionāli uzbūvēti akcentējot tikai lietotājus:
• iespēja vienkārši un ērti ievietot sludinājumus;
• sludinājumi ir ērti filtrējami un ir vienkārši atrast nepieciešamo preci sev nepieciešamā reģionā – Dobelē; 
• iespējams iepazīties ar dažādiem akciju piedāvājumiem. 

Dalder.lv dizains un lietojamība ir nesalīdzināma ar konkurentiem, īpaši izvērtējot reģionālo piedāvājumu. Izmēģini! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)